فروش در مجموعه بزرگ گلستان یاس فقط به صورت عمده می‌باشد.

آشنایی با بونسای افرا

یکی از لوکس ترین و در عین حال پرطرفدارترین بونساهای موجود، بونسای افرا سبز است. در فصل پاییز برگ های سبز رنگ این گیاه قرمز می شوند و زیبایی آن را چندین برابر می کنند. اگر به خوبی از بونسای افرا سبز مراقبت شود، بعد از ۲ الی ۳ سال به درختچه ای زیبا تبدیل می شود.

افرا در انگلیسی Bigleaf maple نامیده میشود که جز خانواده ی Aceracea به شمار میرود. افرا بومی چین و ژاپن است که دارای 300 گونه ی مختلف در شکلهای مختلف است. افرا در فضای بیرونی میتواند تا چندین متر رشد داشته باشد. بونسای آن حاصل هنر ژاپنی هاست که قابلیت نگهداری در منزل را فراهم نموده است.

گیاه شناسی بونسای افرا

  نامهای رایجبونسای افرا، افرا چینی و ژاپنی
بومیجنوب شرق آسیا
خانواده Aceracea
میزان رشدتا 1 متر
ویژگی های منحصر به فردرشد در آب و تصفیه سازی سموم
دمای نگهداری 20 تا 25 درجه سانتیگراد
بستر کشت خاک برگ و خاک باغچه، پرلیت و کوکوپیت
انواعافرا سبز و افرا قرمز
فصل گلدهی فاقد گلدهی

روشها و شرایط نگهداری از بونسای افرا سبز

رطوبت: بونسای افرا سبز به رطوبت زیاد علاقه مند است. برای داشتن رشد ایده آل باید آن را در محیطی مرطوب قرار دهید. اگر محل نگهداری این گیاه خشک باشد می توانید با استفاده از غبارپاشی این نیاز را فراهم کنید .به هیچ وجه این کار را در ظهر زیر نور شدید آفتاب انجام ندهید بهترین زمان برای غبارپاشی، صبح زود و هنگام غروب آفتاب است.

نحوه ی تکثیر و کشت بونسای افرا

تکثیر  این گیاه کمی زمان بر است و به دقت نسبتا بالایی نیاز دارد. معمولا به روش کاشت بذر و قلمه زنی بونسای افرا سبز را تکثیر می دهند.

تکثیر به روش قلمه زنی:

زمان این کار اواخر اسفند می باشد. کافیست ساقه ای جوان و عاری از هرگونه آلودگی را انتخاب کرده و از گیاه مادر جدا کنید. آغشته کردن انتهای قلمه به هورمون ریشه زایی کمک زیادی به ریشه دهی قلمه می کند. بعد از سپری کردن تمام  این مراحل قلمه  را در بستری مناسب  کاشته و در محلی با دمای متعادل قرار دهید.

تکثیر به روش کاشت بذر:

تمام گیاهان را می توان به این روش تکثیر داد. از جمله معایب کاشت بذر می توان به کند بودن روند رشد  و کمتر بودن میزان موفقیت تکثیر نسبت به سایر روش ها اشاره کرد.

برای کاشت بذر ابتدا بذرها را به مدت ۴۸ ساعت در آب ولرم قرار دهید سپس بستری مناسب تهیه کرده و آن ها بکارید.

آفات و بیماری های بنسای افرا سبز:

اگر به خوبی از این گیاه مراقبت نشود با آفات و بیماری های قارچی آلوده می شود. در ادامه چند مورد از اصلی ترین آن ها و راه درمان را بررسی می کنیم.

آفات:

از مهمترین آفاتی که رشد بونسای را مختل کرده و زیبایی آن را تحت تاثیر قرار می دهند می توان به کنه، شته، شپشک، و تریپس اشاره کرد. منبع تغذیه ی این موجودات شیره ی بونسای افرا سبز است. در صورتی که به موقع با آن ها مقابله نکنید موجب توقف رشد، زردی و چروک شدن برگ های جوان می شود.

برای درمان می توانید از سموم سیستمیک استفاده کنید.

بیماری های قارچی بنسای افرا سبز:

علاقه ی شدید بونسای افرا سبز به رطوبت شرایط را برای ابتلا به بیماری های قارچی مهیا می کند. برای کاهش این احتمال، گلدان را در محلی با تهویه ی مناسب قرار دهید.

با توجه به این نکته لازم است همواره این گیاه را چک کنید و با مشاهده ی ابتدایی ترین علائم اقدام به درمان آن کنید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop