شرایط نگهداری گل پیله آ
نور مورد نیاز گل پیله آ
این گیاه باید در شرایطی نگهداری شود که در معرض مستقیم تابش نورخورشید نباشد زیرا تابش مستقیم نور خورشید به آن سبب پژمردگی و فاصله افتادن بین ساقه های گیاه میشود. به همین دلیل بهترین فضای نگهداری این گیاه مکانهای نیمه سایه است.
آبیاری مورد نیاز گل پیله آ
آبیاری گیاه پیله آ به فصل نگهداری آن بستگی دارد. این گیاه رطوبت را دوست دارد اما نباید از آبیاری سنگین با حجم بالای آب برای آبیاری استفاده کرد. به طور کلی در فصل تابستان و محیط گرم هر دو روز نیاز به آبیاری دارد ودر فصل زمستان هر سه یا چهار روز بایستی که آبیاری صورت گیرد.
کوددهی مورد نیاز گل پیله آ
برای رشد بهتر گیاه بایستی از کودهای مخصوص گیاهان استفاده کرد. مناسب ترین کودهای مورد استفاده کودهایی هست که به شکل مایع در بازار وجود دارند و باید از مراکز مجاز خریداری شود همچنین نباید از کودهای قوی استفاده کرد. زمان کود دهی به شرایط گیاه بستگی دارد اما هرماه باید کوددهی به گیاه صورت گیرد ولی زمانی که گیاه به خواب زمستانی میرود نیازی به کوددهی نیست.
خاک مورد نیاز گل پیله آ
از خاک مناسب زهکشی شده برای این گیاه باید استفاده کرد مهمترین خاک مورد استفاده برای پیله نقره ای خاک برگ سبک و استفاده از پرلیت است.
دمای نگهداری گل پیله آ
برای رشد مناسب گیاه از دمای 30تا 40 درجه میتوان بهره برد هرچند که این گیاه در دمای 15 یا کمترهم میتواند دوام بیاورد اما برای رشد بهتر باید از دمای بالاتری برخوردار باشد.
زمان تعویض گلدان
بهترین فصل برای تعویض گلدان فصل بهار است. اما در شرایط نگهداری در محیط گلخانه هر زمان میتوان نسبت به تعویض گلدان اقدام نمود.
آفت ها و بیماری های پیله آ نقره ای
مانند هر گیاه دیگری پیله نقره ای نیز دچار بیماری میشود که از مهمترین بیماری ها میتوان به موار زیر اشاره کرد:
- سیاه شدن برگ ها: اگر در زمستان برگ ها سیاه شد گیاه را باید به مکان گرمتر منتقل کرد.
- ریزش برگ در تابستان: این گیاه به دلیل علاقه به رطوبت در صورت کم شدن رطوبت شروع به ریزش برگ ها می کند.
- نقطه نقطه شدن برگ ها: به دلیل آبیاری زیاد گیاه قارچی شده است و با نظر کارشناس از قارچ کش مناسب استفاده کنید.
- سموم و آفت زدایی: در صورت وجود زخم و لکه روی برگ از قارچ کش ها برای دفع این عمل استفاده شود.
نحوه ی تکثیر و کشت پیله آ
برای تکثیر این گیاه به دو روش عمل میشود: قلمه زدن و پاجوش
درتکثیر به روش قلمه زنی از گیاه اصلی میتوان شاخه 10تا 15 سانتیمتر جدا کرده سپس میشود ازشاخه های جداشده قلمه و سرشاخه تهیه نمود. بهتر است روی قلمه ها پس از جداسازی از گیاه مادرمقداری آب پاشیده شود تا پژمرده نشوند.
بستر کشت: برای کشت از ترکیب دو سوم ماسه سرند شده با یک سوم پرلیت مرطوب استفاده کرد. قلمه ها را ابتدا در هورمومون ریشه زایی قرار داده سپس هم به صورت 4 قلم فشرده یا به صورت تکی در گلدان قراد داده و پس از کشت روی قلمه ها با روزنامه سایه اندازی میشود، و هر روز صبح روی روزنامه ها آب پاشیده شود.