نور مورد نیاز دم روباهی:
نور مناسب تراکم و زیبایی این گیاه را تضمین می کند. نور دریافتی آن باید متوسط و غیر مستقیم باشد. در صورتی که در سایه قرار گیرد رشد علفی پیدا کرده و ظاهر زیبای خود را از دست خواهد داد. توصیه می کنیم آن را در کنار پنجره ی جنوبی قرار دهید تا نور مورد نیاز خود را دریافت کند.
از قرار دادن این گیاه زیر نور شدیدی و مستقیم خورشید بپرهیزید زیرا موجب سوختگی برگ ها می شود.
دمای مناسب برای دم روباهی:
ایده آل ترین دما برای این گیاه بین 18 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد. به هیچ وجه اجازه ندهید در فصول سرد خارج از خانه بماند. از قرار دادن آن در مجاور وسایل گرمایشی بپرهیزید.
آبیاری مطلوب برای دم روباهی:
برای آبدهی به این گیاه باید از یک برنامه ی منظم پیروی کنید. این برنامه باید در فصول مختلف متفاوت باشد زیرا نیاز آبی شویدی دم روباهی در فصول مختلف متفاوت است. خاک آن را همواره مرطوب نگه دارید؛ البته این بدان معنا نیست که غرقاب شود این کار نه تنها کمکی به رشدش نمی کند بلکه موجب پوسیدگی ریشه و ساقه نیزخواهدشد.
بهترین زمان برای آبیاری اوایل صبح یا هنگام غروب است.
کوددهی و تغذیه دم روباهی:
مدتی بعد از کاشت و یا تعویض گلدان دم روباهی به کوددهی و تغذیه نیاز دارد. بدر فصول رشد(بهار و تابستان) اقدام به انجام این کار کنید. پیشنهاد ما به شما استفاده از کود کامل یا NPK است.
ناگفته نماند کود آهن تاثیر بسزایی در روند رشد و شادابی دم روباهی دارد. در صورتی که کمبود این کود را احساس کند برگ هایش تغییر رنگ داده و زرد می شوند. برای پیشگیری از این اتفاق حتی در فصل زمستان نیز باید هر ماه یک مرتبه آن را به وسیله ی کود آهن تغذیه کنید.
خاک مطلوب برای پرورش دم روباهی:
برای اینکه شویدی بهترین رشد را تجربه کند باید خاکی نیمه سبک با زهکشی بالا برای آن فراهم کنید. ترکیبات متفاوتی می توان برای بستر آن تهیه کرد اما بهترین ترکیب 60 درصد پیت ماس، 20 درصد برگ پوسیده و 20 درصد لیکا است.
رطوبت مورد نیاز دم روباهی:
رطوبت: به رطوبت نسبی احتیاج دارد.